Här finns Paleotekets podcast nu när paleoteket.se är under ombyggnad

Paleotekets podcast ger dig effektiva metoder och inspiration för att minska symptomen av autoimmun sjukdom, magbesvär, allergier, och kroniska hälsobesvär. Autoimmun paleo, autoimmuna protokollet/AIP är poddens huvudtema.

Paleotekets podcast handlar om hur du med kost- och livsstilsförändringar kan bygga upp din hälsa. Vi varvar fakta med konkreta tips och livsberättelser för att ge dig inspiration till att ta makten över din egen hälsa. Podden görs av Karl Hultén (biomedicinare och författare som själv minskat sina symptom efter många år med autoimmun sjukdom), och Anna-Maria Norman, beteendevetare och projektledare.

Just ny bygger vi om hemsidan www.paleoteket.se, där du brukar kunna hitta  podcasten ”Paleoteket”. Under ”ombyggnadsperioden” publicerar vi  blogginlägg för podcasten här på www.karlhulten.se istället. Här hittar du en spelare där du kan lyssna på alla avsnitt.

Vill du inte missa information:

  • Paleotekets podcast: Prenumerera via din podcast-app, Itunes eller på Soundcloud.
  • Blogginlägg: Fyll i din e-post under ”Subscribe” här till höger (alla prenumeranter kommer att föras över till nyhetsbrev från www.paleoteket.se så snart den hemsidan är klar)
  • Sociala medier? Vi finns på facebook och på instagram.

 

Comments

comments

3 svar på “Här finns Paleotekets podcast nu när paleoteket.se är under ombyggnad”

  1. Hej, Ni är sååå bra!! Har en jätteviktig fråga. Har en 3 årig son som inte får hjälp… Behöver desperat råd! Han är förstoppad men läkarna säger att han är frisk. Går på toa ca var 10 dag… jag har autoimmunsjukdom, hashimotos och matöverkänslighet och läckande tarm. Men dom säger att hans prover är bra. Litar ej på det. Vad gör jag för min son? Hur kan jag som förälder hjälpa honom? Håller på känna mig desperat…. behöver hjälp! Han går förskola…. Tack för viktigaste podden!!!

    1. Hej Linda! Tack för din fråga. Förstår att det känns viktigt och brådskande för dig. Vi besvarar som du vet främst frågor i podcasten och samlar ihop frågor successivt. Det korta och mkt förenklade svaret är: testa att han hemma främst äter paleo – alltså grönsaker, rotfrukter, fisk, kött, fågel, frukt. Undvik spannmål och mejeriprodukter mm. Och försök att få förskolan att komma så nära denna kost som möjligt. Ser du att det blir framsteg av det så fortsätter ni på det spåret. Mer detaljer kring just förstoppning får vi lämna till framtida podcast-avsnitt. Lycka till!

Kommentera