Den nya kokboken äntligen här: Autoimmun kokbok – läkande paleokost

Den här boken är en inspirerande guide till livslång hälsa och matglädje för dig med autoimmun sjukdom. Autoimmuna sjukdomar ökar för varje år och har växt till en epidemi som drabbar över en miljon svenskar. Med recept baserade på näringstäta råvaror har principerna i den här boken redan hjälpt tusentals personer.

Autoimmun kokbok”Tilltalande, lättillgängligt och enkelt utan krusiduller. Det är så att man utan större kunskap eller förståelse bara kan sätta igång för att gå mot en bättre hälsa. Man behöver varken förstå hur kroppen fungerar eller vara gormetkock. Det är inspirerande utan att krångla. Det är en bok som går att leva efter i vardagen.”

Dr Kimia Emami

De flesta av oss känner någon som lider av en autoimmun sjukdom. Denna grupp av sjukdomar ökar för varje år och drabbar omkring en miljon svenskar. Under 2015 har det varit lugnt här på hemsidan och här kommer en del av förklaringen till den saken.

Detta är troligen i den viktigaste bok du någonsin kommer att läsa om du lider av autoimmun sjukdom. Med enkla recept baserade på näringstäta råvaror som stärker immunförsvaret och samtidigt stärker tarmens integritet, undviker du onödig aktivering av immunförsvaret. Det gör det möjligt att återvinna din ha¤lsa. Alla recept är fria från gluten, mejeriprodukter, ägg, nötter och socker med mera. Autoimmuna sjukdomar o¤kar för varje år och har växt till en epidemi som drabbar över en miljon svenskar. Den har boken är ett verktyg som genom sina enkla principer redan hjälpt tusentals personer med autoimmun sjukdom och andra kroniska hälsobesvär. Författarna Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson har med den ha¤r metoden själva blivit symptomfria

Köp boken här (eller här)

Comments

comments

5 svar på “Den nya kokboken äntligen här: Autoimmun kokbok – läkande paleokost”

 1. Denna bok kommer att beställas idag!! Äntligen en bok på svenska med recept. Har ätit en Paleokost i snart två år, och det har botat min acne till 90 %, men får fortfarande nya utbrott ibland och misstänker en läckande tarm.
  Jag började efter mycket undersökning från de Amerikanska källorna (fanns inte mycket på Svenska) med autoimmun kost och är nu inne på vecka två.
  Har redan märkt förbättring i huden och acnen kommer nog försvinna inom några dagar vad det verkar.
  Tycker du man bör göra ett allergitest för att lättare hitta fram till vad som besvärar en?
  När tycker du man kan börja återinföra matvaror igen?

 2. Hej, jag funderar på att köpa er kokbok. Har en son som är funktionshindrad. Som vuxen fick han ulcerös colit och 10 år senare diabetes typ 1. Det står i beskrivningen att recepten ej ska innehålla nötter. Kan detta vara en kokbok för honom. Tyvärr kan han inte äta trådig mat p g a risken för stopp i sin stomi.
  Hälsningar
  Kerstin Zetterlund

Kommentera